CI-GUN

CI-GUN (kin. Ci - energija, Gun - darbas, veiksmas) - tai senovės rytiečių sveikatingumo ir savireguliacijos metodų sistema, skirta vidinės pusiausvyros išlaikymui, sąmoningumo ugdymui, harmonijos su aplinka atradimui. Pagrindinis CI-GUN praktikos tikslas yra gyvybinių jėgų kaupimas normaliam kasdieniniam gyvenimui. Pratimai padeda akumuliuoti Dangaus bei Žemės energiją, išmokti laisvai reguliuoti jos tėkmę. Užsiėmimai vyks po kelis kartus per dieną, tad tikrai turėsite progos juose sudalyvauti :)

MA-URI

tl_files/img/articles/mauri_pataisytas.JPGMA-URI - tai subtili meno forma, kurios siunčiama žinia pasauliui yra gydymas per šokį ir prisilietimą. Dinamiško MA-URI masažo metu rankomis tarsi tapomas paveikslas, įkvepiantis atkurti kūno, proto, sielos ir dvasios harmoniją ir ryšį su mūsų pačių tikraja prigimtimi, su gamta ir su dieviškumu. Sąskrydžio metu turėsite galimybę pamatyti MAU-RI masažo ir šokio pristatymą.

Plačiau...

Reiki

REIKI – tai puikus gydymo rankomis, su Dieviškosios Jėgos palaikymu, būdas. Šis metodas veikia visus lygmenis – gydo kūną, sielą, sąmonę ir žmogaus dvasią. REIKI yra puiki priemonė darbui su savimi, nes kiekvienas duodantis – gauna ir, padėdamas kitiems, padeda sau.

Plačiau...

Garsų terapija

Garsų terapijos seanso metu atliekama rami meditacinė muzika klausytoją atpalaiduoja ir paneria į meditatyvią būseną. Grojant naudojami tibetietiški puodai, udu, balarimba, dan moi, "ocean drum".

Joga

Joga yra gyva praktika, plėtota tūkstančius metų ir toliau kintanti pagal žmonijos poreikius. Joga stiprina ir harmonizuoja, padeda išlaikyti sveiką kūną, nesiblaškantį protą ir vidinę ramybę, nugalėti vidines kliūtis, bei suteikia tvirtybės išlikti romiems. Sąskrydyje turėsite progą praktikuoti kelias skritingas jogos rūšis: Šivananda joga ir Aštanga joga.

Šokio ir judesio terapija

Šios šokio terapijos metu bus šokami įvairūs psichologiniai bei energetiniai šokio pratimai. Jūs galėsite išreikšti savo emocijas, atsikratyti vidinių blokų bei tobulinti savo socialinių įgūdžių kokybę.

Plačiau...

Paleidimo meditacija

Asmeninės laisvės specialistai praves aktyvų praktinį užsiėmimą, kurio metu kiekvienas išbandys taškinį jausmų atlengvėjimą ir patirs paleidimo meditacijos stiprius pakylėjimus. Esate visi kviečiami ir laukiami, tai bus labai didelis gėris kiekvienam.

www.laimingi.lt

Pranayama

tl_files/img/articles/paskaitoms/pranayama.jpgPranajama yra kvėpavimo pratimai. “Prana” reiškia kvėpavimą, esminę gyvybinę kosminę energiją. Jos pilnas oras, maistas, vanduo, saulė… Ji neturi fizinės formos, bet yra tikras gyvybės šaltinis. Ši energija ne tik egzistuoja, bet kartais užsistovi nervų sistemoje, todėl reikia ją išjudinti. “Ayama” reiškia kontrolę. Taigi pranajama pratimai padeda reguliuoti žmogaus gyvybinės energijos tėkmę ir sustiprina bei padidina jos išteklius.

Dervišų šokis

Dervišų arba sufijų šokis tai - nepaliaujamas sukimasis tarsi apie savo ašį, kuris simbolizuoja žmogaus ir kosmoso vienovę, susijungimą su Dievu. Judesyje per sukimasi po truputį mes ištirpstame šiame pasaulyje ir atsirandam kitame.

 

Tibeto pratimai

Tai per ilgus tūkstantmečius Tibete išsaugotas penkių pratimų kompleksas, skirtas išsaugoti ar atstatyti sveikatą ir jaunystę. Pratimai suaktyvuoja ir subalansuoja žmogaus energetinius centrus, atstato teisingą  kūno organų funkcionavimą, suteikia sveikatos ir neįtikėtinos gyvybinės jėgos.

Labirintai

tl_files/img/articles/labirintai.jpgNuo senų laikų labirintai buvo naudojami įvairių energijų srautų sąveikai harmonizuoti. Srautų, tokių kaip kosmoso, šviesos, magnetiniai ir informaciniai srautai. Sąskrydyje bus įkurti keli labirintai, kuriais pasivaikščioję galėsite patirti jų valančią balansuojančią energiją.

Plačiau...

Šokių terapija moterims

Moteris - Gamtos dalis, Gamta - neatsiejama Moters dalis. Šokis - natūrali moters būsena kaip Gamtoje vėjas, lietus ar saule. Šios terapijos metu atliekami paprasti judesiai, kurie įpinami į vaizdinius leidžia išskleisti savyje laisves skrydį. Išsilaisvinti iš kasdienių rūpesčiu, pasijausti lengvai ir tiesiog judėti, tiesiog šokti.

Senosios vedų kultūros praktika “Gulbė Diy“

tl_files/img/articles/paskaitoms/gulbediy.jpgTiek slavų pagoniškojoj tradicijoj, tiek indų Vedose Gulbė vardu Diy buvo aukščiausio pasaulio įsikūnijimas. Ji padeda pereiti mirties ir gimimo virsmą. Gulbės Diy praktika padeda praplėsti sąmonę, transformuoja, išgrynina energetinius kūnus ir padeda atpažinti žalingus įpročius. Gulbės skrydis yra tikras grožis... Nesudėtingas ritualo praktikavimas yra toks pat lengvas ir gražus kaip šitas skrydis:)

Meilės sukūrimas. Aš iki gimimo

Kas yra Meilė? Ką Tau asmeniškai reiškia Meilė? Kas yra Meilės dėsniai? Kaip suharmonizuoti santykius su savim ir pasauliu, kad meilės vaisius - vaikas - ateitų i laimingą ir sveiką šeimą. Į paskaitą kviečiame ir vyrus, ir moteris.

Vaistažolių paslaptys vaikams

Praktikumas apie aromatingus prieskoningus augalus, jų paruošimas, gamyba.
Laukiamos šeimos su vaikais:)

Entheogenai. Religija ir psichodelika. Biologinė sąmoningumo evoliucija

Informacija ruošiama...

 

 

Gongai

Gongas yra pirmas ir paskutinis žmogaus išsaugotas instrumentas. Vienintelis dalykas, galintis išsklaidyti ir suvaldyti žmogaus mintis - tai Gongo garsas. Tai pirmasis Visatos garsas OM , kuris sukuria pačią Visatą. Gongo garsai skelbs apie sąskrydžio atidarymą. Turesite unikalią progą pasinerti į banguojančio garso vandenyną.

Plačiau...