Smilkalų gamyba

Sužinosite, kas yra smilkomi augalai, susipažinsite su augalais turinčiais aukščiausią smilkomąjį gydomąjį potencialą. Sužinosite apie smilkomų augalų gamybos, pritaikymo, panaudojimo galimybes. Patys gaminsite smilkalus.


Turėsite du smilkomųjų augalų gamybos seminarus:

  • “Mažosios Lietuvos smilkomi vaistingieji augalai“:
    • vaistingosios žaliavos paruošimas (plovimas, džiovinimas, ruošybos technologijos)
    • smilkalų gamyba
  • „Smilkomi vaistingieji augalai Tibeto medicinoje“:
    • smilkalų gamybos technologijos
    • tolpa (prideginimas dūmu Tibeto medicinoje)

Plačiau...

Keramikos dirbtuvės

tl_files/img/articles/paskaitoms/keramika.jpgKeramikos dirbtuvės kviečia didelius ir mažus paminkyti molio, nustebinti save savo pačių kūrybingumu. Gimę darbai bus išdegami vietoje, ant laužo sukonstruotoje krosnaitėje. Dirbtuvėlės veiks visomis dienomis.

Molinių namų statybos seminaras

Gyvenimas savo pastatytame moliniame name tai – kitoks gyvenimo būdas, puikiai išlaikantis ekologinę pusiausvyrą. Molinukas, statomas iš 100% natūralių išteklių, yra labai palankus ir sveikas jame gyventi, praktiškas dėl šilumos nepralaidumo, jaukus ir mielas, nes pastatytas jūsų ir jūsų vaikų rankomis. Tokio namo statymas yra tikras džiaugsmas, tarsi sugražinantis į vaikystę, kur galite nulipdyti savo savjonę ir joje gyventi :)

Šiaudinių bekarkasinių namų statybos seminaras

tl_files/img/articles/paskaitoms/strawhouse.jpgKas nenorėtų gyventi šiltame, tvirtame ir natūralumu dvelkiančiame namuke, pastatytame savo rankomis? Kas gali būti natūraliau už šiaudą, molį ar smėlį tiesiog paimtą iš po kojų?.. Natūralios statybos žiniomis dalinsis šiaudinių namų statybos pradininkas Lietuvoje P. Devižis.

Gamtinė žemdirbystė

tl_files/img/articles/paskaitoms/permaculture.jpgGamtinė žemdirbystė - tai toks ūkininkavimo būdas, kai nenaudojamas joks dirvos įdirbimas, o remiamasi natūraliai vykstančiais dirvodaros procesais. Seminaro metu išmoksite tokios daržininkystės pradmenų:)

Plačiau...

Žongliravimo dirbtuvės

tl_files/img/articles/paskaitoms/zongliravimas.jpgŽongliravimo įvairiausiais įrankiais pamokėlės, pasirodymai bei įrankių dirbtuvės :)