MA-URI

MA-URIMA-URI - tai subtili meno forma, kurios siunčiama žinia pasauliui yra gydymas per šokį ir prisilietimą. Dinamiško MA-URI masažo metu rankomis tarsi tapomas paveikslas, įkvepiantis atkurti kūno, proto, sielos ir dvasios harmoniją ir ryšį su mūsų pačių tikraja prigimtimi, su gamta ir su dieviškumu. Sąskrydžio metu turėsite galimybę pamatyti MAU-RI masažo ir šokio pristatymą.

 

MAU-RI – tai moderni senovės Polinezijos gydymo praktikų ir principų išraiška, kurios šaknys siekia iš Matariki (taip maoriai vadina Plejadžių žvaigždyną), atkeliavusias slaptas žinias, kurios, pasak legendos, buvo perduotos vietiniams  gyventojams.

MA-URI gydymas - tai išsilaisvinimas iš fizinio, emocinio ar dvasinio streso bei skausmo. Toks išsilaisvinimas suteikia galimybę laisvai judėti gyvybinei energijai ir reikšstis gyvybinėms galioms, paleisti mus varžančius prisirišimus, atsikratyti slegiančios prisiminimų naštos ir su kiekvienu laisvai įkvėptu oro gurkšniu, su kiekvienu širdies dūžiu jausti gyvenimo pilnatvę ir dėkingumą už galimybę būti čia ir dabar.

http://www.matariki.lt

Go back