Žmogiškasis dizainas („Human design“)

Kas yra Žmogiškasis dizainas?

Mes visur girdime, kad geriausias būdas sėkmingai gyventi yra „būti savimi“. Kiekvienas iš mūsų gali tai padaryti savarankiškai. Žmogiškasis dizainas suteikia mokslinį ir ezoterinį būdą suprasti, ką iš tikrųjų reiškia „buvimas“.

Tai nėra tikėjimo sistema. Greičiau žinios, kurios gerbia mūsų individualumą ir tai, kad mes nuolat vystomės. Žinodami savo dizainą, galim jį išbandyti, tyrinėti ir eksperimentuoti. Žinios turi būti patikrintos mūsų pačių patirtimi, kurioje yra unikalus žemėlapis ir navigacijos sistema, padedanti žinoti ir mylėti tai, kuo esame, kad gyvenimas taptų labiau užpildantis ir labiau “savo”.

Žmogaus dizainas yra sistema, apjungianti esminius astrologijos, I Ching, Kabalos ir Hindu-Brahmino Chakrų sistemų elementus, ir pritaikoma šiandien, kartu su dabartinėmis mokslo žiniomis – fizikos, astronomijos, genetikos ir biochemijos. Atsižvelgiant į mūsų gimimo laiką, žmogiškojo dizaino sistema gali apibrėžti jėgas, kurios daro įtaką mūsų kūnams ir asmenybėms, padėdama mums suprasti ciklus, charakteristikas ir temas, kurios padaro mus tuo, kas esame.

Žmogaus dizaino schema (bodigrafas) – tai žemėlapis, kuriame pateikiama informacija apie tai, kaip veikia kūnas ir protas kartu, kaip patiriame energiją, emocijas, sąmoningumą, tapatybę, ego, instinktą, intuiciją ir protą.

Tarp daugelio dalykų jis taip pat gali atskleisti:

  • natūralius mūsų dovanų ir įgimtų gebėjimų išreiškimo būdus;
  • būdus, kuriuos naudodami galime likti pastoviais, nuosekliais ir pasitikinčiais savimi;
  • kur mes atviri įtakojimo ir įveikimo strategijoms, kurios sukelia painiavą, vidinius konfliktus, nepasitenkinimą, pyktį ar nusivylimą;
  • savybes, kurios yra sąmoningos ir įsišaknijusios asmenybėje, ar nesąmoningos, įsišaknijusios kūne;
  • kaip priimti sprendimus naudojant asmeninę navigacijos sistemą;
  • koks yra mūsų vaidmuo ir paskirtis

Svarbiausia, žmogiškasis dizainas suteikia galimybę priimti ir pasiduoti tam, kas yra nekintama ir nepažeista mūsų viduje, kad mes iš tikrųjų pradėtume gyventi meilėje sau ir priimime, pasitikėdami gyvenimu, tokiu, kos jis yra.

Žmogiškasis dizainas nėra taisyklių rinkinys ar moralinis kodeksas, kuriuo remiantis gali būti vertinama ar matuojama. Tai nėra savęs tobulinimo metodas, kad taptume labiau priimtini ar sėkmingi pagal visuomenės standartus. Tai nėra priemonė kontroliuoti gyvenimą ar paversti jį į tokį, kokį įsivaizduoja protas. Žmogiškasis dizainas padeda mums atpažinti ir priimti save ir vienas kitą – taip, kaip mes esame. Jis gali įkvėpti tapti sveiku, unikaliu ir save mylinčiu žmogumi. Pagrindinis žmogaus dizaino šūkis yra „mylėti save“. Jis mums grąžina šią paprastą galimybę – moksliškai, mechaniškai, energiškai, dvasiškai. Mylėti ir gerbti save leidžiant gyvenimui išsiskleisti per mus. Tiesiog taip, kaip yra.

Paskaitos temos:

  • Tėvams apie vaikus – jūsų vaiko unikalumas
  • Pinigai ir karjera
  • Mityba
  • Asmenines sesijos: Žmogiškojo dizaino rodmenys

Apie Juliją

Julia Krakova yra Žmogiškojo dizaino (Human Design) sistemos mokytoja ir ekspertė. Atėjusi iki savo siekio įgyvendinimo per unikalų gyvenimo būdą, gyvendama sąmoningai savo kūnu ir siela, praktikuodama jogą ir kurdama gydymo priemones bei natūralią kosmetiką iš rankomis išrinktų žolelių ir mineralų.

Šis analitinis ir kūrybinis požiūris, taip pat jos aistra meistriškumui leidžia jai kurti ir dalintis daugialypėmis žiniomis su kitais.

Julija seka savo unikaliu keliu, ir ji bus čia, kad padėtų jums vėl susijungti su savo aukštesniuoju Aš per susipažinimą su Žmogiškojo dizaino sistema.

krakova.com