Būtiniausi poreikiai

 

Pasiruošimas

Atsivežkite gerą nuotaiką, pozityvias mintis ir atviras širdis. Atsivežkite savo brangiausius žmones. Pasirūpinkite, kad būtų jauku ir šilta. Nepamirškite palapinės ir prožektoriaus :) Atsivežkite įvairių mielų daikčiukų, muzikos insrumentų, kurių, jūsų manymu, gali jums prireikti.

GERIAMAS Vanduo

Renginio vietoje geriamo vandens šaltinio, trykčančio iš žemės, nėra. Tačiau yra šaltiniuotas upeliukas, kuris, anot ten gyvenančių žmonių, yra ištirtas ir tinkamas gerti. Mes labai pasistengsime, kad nenorintys semti iš jo, turėtų kitokią galimybę prisipildyti savo taras geriamuoju vandeniu.

Renginio metu bus galima paskanauti nuostabiai gardžių, gerai subalansuotų, sveikų vegetariškų ir veganiškų patieklų ir rankų darbo saldumynų. Veiks kelios valgyklėles. Galėsite paragauti maisto gaminto ant laužo pagal senovės tradicijas, taip pat pasimėgauti namine duona. Viskas bus gaminama su didele meile, iš kiek įmanoma sveikesnių ekologiškų produktų. Žaliavalgių kampelyje galėsite paskanauti sveiku žaliu gyvu maistu. Jus turite rūpintis savo dvasia, taip pat - rūpintis savo organizmu. Būkite sau geri:)