Audronė Ilgevičienė

Susitikimas su rašytoja, astromineralogijos centro "Pars Fortunae" įkūrėja.
www.astromineralogija1.lt
www.antropoteosofija.lt

Tarpusavio santykiai poroje

Veda sielos gydytoja, giminės sodybų puoselėtoja Aldona Purvinytė.


Gimties virsmas

Būtis iki gimimo, gimties kelias, pirmosios akimirkos...

Ci-gun

Dayan stiliaus cigunas - tradicinis kinų savęs gydymo menas. Mokytojas Adam (mokęsis iš 28-tos kartos meistro Wang Tai Li) ves įvairių judesio pratimų bei taoistų meditacijos užsiėmimus: "Dabarties suvokimas per ciguną", "Tao - buvimo menas". www.wildgooseqigong.eu

Joga

Joga yra gyva praktika, plėtota tūkstančius metų ir toliau kintanti pagal žmonijos poreikius. Joga stiprina ir harmonizuoja, padeda išlaikyti sveiką kūną, nesiblaškantį protą ir vidinę ramybę, nugalėti vidines kliūtis, bei suteikia tvirtybės išlikti romiems. Veda Haridas. www.yoga.lt

Garso meditacija

Nuo girdėjimo iki klausymo, nuo galvojimo iki pajautimo... Naudojant unikalius instrumentus - tibetietiškus dubenėlius, varpelius, fleitas - keliauti su garsu iki pat širdies. Intymioje ir atviroje erdvėje garsas skamba besąlygiškai toks, koks jis yra, nukeliantis tave į begalinę tavo būties erdvę, paliesdamas tavo pirmapradę prigimtinę kokybę, kuri slepiasi po visu tuo, kuo tu tapai ar kuo norėtum būti. Tai dalelė begalinės visatos...

Maudynės gonge

Gongas yra pirmas ir paskutinis žmogaus išsaugotas instrumentas. Vienintelis dalykas, galintis išsklaidyti ir suvaldyti žmogaus mintis - tai Gongo garsas. Tai pirmasis Visatos garsas OM , kuris sukuria pačią Visatą. Turesite unikalią progą pasinerti į banguojančio garso vandenyną.

Plačiau...

Šokio terapija

Šokis - keitimosi kelias, gili praktika, kuri atpalaiduoja mūsų slaptąsias galias, padeda užmegzti ryšį su žeme ir dangumi, sutaiko protą, kūną, sielą ir jausmus. Šokis padeda sukurti vientisumą, vedantį prie vidinio šaltinio, kuriame gyvybės vanduo niekada nesibaigia.
www.sokusave.lt

 

MA-URI mamoms

MA-URI siunčiama žinia pasauliui yra gydymas per maldą, šokį ir prisilietimą, padedant žmogui atverti širdį, susijungti su Dieviškuoju Šaltiniu ir Prisiminti savo tikrąją prigimtį. Šventėje bus du MA-URI užsiėmimai.

Plačiau...

Indiškas šokis

Klasikinis indiškas šokis-bharatanatyam yra visatos šokis. Tai aiškus, švarus judesys nuo taško prie taško piešiant tiesias, kreives, apskritimus, trikampius ir kitas geometrines figūras aplinkui, tai lyg mandalos piešimas erdvėje. Nėra jokio chaoso. Žvaigždės, saulė, paukščiai, vandenynai, visa aplinkui turi tą harmoningą, sąmoningą judėjimą savyje.

Plačiau...

Šiuolaikinis šokis

Įsigilinkime į žmogaus kūno judesius. Kasdieniame gyvenime mes naudojam ne daugiau kaip 100 judesių. Per porą valandų patyrinėsime savo kūno galimybes ir pabandysim pajausti, kaip jį pažadinti.


Labirintas

Nuo senų laikų labirintai buvo naudojami įvairių energijų srautų sąveikai harmonizuoti. Srautų, tokių kaip kosmoso, šviesos, magnetiniai ir informaciniai srautai.

Plačiau...