Vidinio šamano balsas

Intuityvaus dainavimo patyriminis užsiėmimas su Alicija

*„Netikėk kad neturi balso, netikėk, jog negali dainuoti! Dainavimas – tai mūsų sielos kalba, jos subtiliausia išraiška. Autentiškas dainavimas užgimsta sielos gelmėse, groja jautriausiomis jausmų stygomis, išlaisvina ir praplečia iki begalybės...

Yra dainavimas kaip gija tarp Žemės, Kūrėjo ir Širdies. Jis mus sujungia su mūsų Galią, pripildo galingos energijos, suteikia resursų ir gydo. Šis balsas skamba kiekviename iš mūsų – tai mūsų Vidinio Šamano, mūsų Pirmapradžio Išminčiaus balsas. Tereikia jį išgirdi ir leisti jam skambėti laisvai! Jis primins tau Kas Esi. Sujungs tave su tavo prigimtimi, nuves į Širdį..

Kadaise ši praktika pakeitė mano gyvenimą. Parodė man ne tik mano balso unikalumą ir galią bet ir unikalų Ryšį tarp Žemės, mano Širdies ir Kūrėjo. Tai įkvepiantis ir prasmingas Kelias, į kurį kviečiu ir Tave.

Su meile, Alicija“*

Užsiėmimo vedančioji: Alicija Eiliakas – psichologė, psichoterapeutė, seminarų ir mokymų vedančioji, garso terapijos pradininkė Baltijos šalyse. Savo darbe ir gyvenime derina įvairius psichoterapiją, kūrybą ir dvasines praktikas. Drauge su vyru Ričardu įsteigė Gydančio garso ir judesio studiją „Menas Būti“ bei sukūrė unikalią magiškų potyrių erdvę „Laumžirgių Žemė“.

gongai.lt/apie-mus/#alicija