LILA žaidimas

Lila buvo sukurta maždaug prieš 2000 m. Indijoje. Žaidimas paremtas vedinėmis žiniomis ir yra tarsi raktas į vidines būsenas ir dharmos principų pažinimą. Jis suteikia galimybę pažinti save, pamatyti ir suprasti savo kelią, žmogui ateina įvairūs suvokimai, įžvalgos ir skirtingos emocijos.

Lilos lauke yra 72 langeliai atspindintys gyvenime sutinkamas būsenas. Žaidėjo metamas kauliukas jį nukreipia būtent ten, kur jam reikia pakliūti ir tiek kartų, kiek reikės, kad jis suvoktų pamoką. Kai tik žmogus susivokia, kauliukas kreipia jį į naują langelį, tad žmogus gali judėti toliau. Žaidimas pabaigiamas patekus į 68 langelį.

Žaidimą ves Gitana Platakytė-Grigienė, iniciaciją gavusi iš Lilos guru Omkar (Vladimir Skobelev).

Mokytojas Omkar (Vladimir Skobelev) sako:
„Taip, kaip mūsų ankstesni veiksmai sukūrė mūsų dabartį, lygiai taip pat mes kuriame savo ateitį savo dabartiniais veiksmais. Tai net ir Lilos žaidime – raktinis momentas. Gyvenime gali būti pridaręs kažin ko, bet jei dabar kuri gerus dalykus, tavo likimas neišvengiamai keičiasi... Žaidimo tikslas yra padėti žmogui suvokti, kaip sugebėti susilieti su Dievo Sąmone. Atskleisti, kas iš tikrųjų vyksta jūsų gyvenime konkrečiu klausimu, ir padėti suprasti, kaip grąžinti situaciją į harmoniją ir pusiausvyrą.“

Lilos žaidime dalyvauja 11 žmonių, tad būtina registracija asmenine facebook žinute Gitana Platakyte Grigiene arba tel. 869831733.

Žaidimą galima ir stebėti.
Su savimi turekite šiltas kojines, nes vaikščiosime be batų. Taip pat rašiklį ir popieriaus. Ir, žinoma, jums rūpimą klausimą.
Kada baigsite žaidimą, priklauso nuo kiekvieno atskirai, tad negalima apibrėžti tikslios trukmės.