Givino mokykla. Žingsnis į pabudimą

Givino mokykla siūlo žmonėms unikalias praktines žinias, kad atskleistų jų tikrąją prigimtį. Mokyklos metodika yra prieinama visiems ir yra pagrįsta darbu su protu, fiziniu kūnu, jausmais ir ego. Mokykla per trumpą laiką leidžia pasiekti pabudimo būseną ir tęsti sąmonės evoliucijos kelią, siekdama peržengti visas proto iliuzijas. Pabudimas yra neįtikėtinai lengvas! Jūs atveriate savo akis ir pradedate matyti pasaulį taip, kaip jis yra, neklaidinami proto sąvokų ir vertinimų. Balta tampa juoda ir juoda tampa balta. Niekas nėra geresnis ar blogesnis už kitą, bet viskas užpildyta prasme, kuriai nereikia jokio paaiškinimo. Jūs esate už mirties ir gyvenimo. Jūs nesate atsitiktinumas. Pirmą kartą jaučiatės savo vietoje, nes visas pasaulis yra ši begalinė būtybė, kuri sudaryta ... iš jūsų!

Kaip žengti pirmąjį žingsnį į šią natūralią ir pakylėtą žmogaus būseną, mes kalbėsime satsango susitikime „Žingsnis į pabudimą“.

Susitikime jūs:

  • Susipažinsite su pagrindiniais žmogaus sąmonės evoliucijos etapais;
  • Praktiškai išbandysite pagrindinius meditacijos metodus, kad pagreitintumėte sąmonės evoliuciją;
  • Sužinosite, kokios galimybes atsiveria pabudus;
  • Susipažinsite su mokykla;
  • Susipažinsite su žmonėmis, įvaldžiusiais praktiką gyvenime;
  • Galėsite užduoti bet kokius klausimus;

Susitikimas yra skirtas visiems, kurie ieško veiksmingos dvasinės praktikos, tvirtos panašių mąstančių žmonių grupės, nukreipiančios į pagrindinį tikslą, nori visiškai realizuoti save ir pasiekti besąlygiškos laimės būseną. Ženkite žingsnį pabudimo link su mumis!

www