Vokalinė improvizacija su Avi Adir

Talentingas vokalistas ir multi-instrumentalistas, savo muzikinę kelionę pradėjęs nuo 12 metų amžiaus, Avi koncertuoja ir veda užsiėmimus skirtinguose pasaulio vietose, dalindamasis metodu, kuriuo naudojantis galima pajausti laisvą muzikos tėkmę.

„Mūsų balsas yra švarus ir betarpiškas atspindys to, kas mes iš tikrųjų esame šiame momente. Klausydamiesi savo dainuojančio balso, mes atpažįstam savo esamą būseną keliose skirtinguose būties lygiuose. Muzika yra stipriai gydanti, kai leidžiame jei kvėpuoti per save.“

Vokalinės improvizacijos užsiėmime dalyvati gali visi, nereikia būti dainininku.

Užsiėmimas prasidės apšilimu ir nusiraminimu, paruošime save kelionei. Susikoncentruosime į natūralų kvėpavimą ir balsą, mokndamiesi kaip jį atidarti ir panaudoti kaip muzikini instrumenta. Antra uzsiemimo dalis bus skirta improvizacijai ir tekancio muzikos momento pajautimui.

Sustiprinti savo prigimtinius patyrimus, sąmoningiau naudoti savo unikalų balsą ir muziką, įeiti gilyn į save ir prisiliesti prie savo kuriančios esmės – tokios yra natūralios vokalinės improvizacijos uzsiėmimo intencijos.

aviadir.bandcamp.com
facebook.com/aviadirmusic
youtube