Moterų dainų ratas su ritualine kakava

Rūta ir Aistė susibūrėme bendrai pasidalinti nesenstančia švento garso tradicija, ir jos gydančiom ir apjungiančiom galiom.

Mes naudojame Majų ceremoninę kakava, paruoštą specialiai ritualam, meditacijom ir maldom. Ją ruošia Majų senoliai Tata Pedro Cruz ir Nana Marina Cruz, ir ju šeimos, bei bendruomenės prie Atitlano ežero, Gvatemaloje. Criollo kakavos pupelės yra surenkamos ir lukštenamos maldingomis rankomis, tada aukojamos ugniai, kuri Majų kosmovizijoje yra dieviškosios energijos, Ahau, reprezentacija, o tik tada rankomis ruošiama į vientisą kakavos masę.

Aistė Gazdar yra žymių žaliavalgių ir augalinių restoranų „Wild Food Cafe“ įkūrėja Londone, knygos „Wild“ autorė, apeiginių erdvių vedlė, šventų dainų nešėja, būgnininkė, gerovės alchemikė ir mentorė. Ji praleido daugiau nei 15 metų studijuodama iniciacines pasaulio tradicijas, bei jogos ir šamanų gydomuosius menus. 10 metų, vadovaujama savo mokytojos Maestro Manuelio Rufino ir kitų vyresniųjų senoliu bei mokytojų, vyrų ir moterų iš viso pasaulio. Per pastaruosius 9 metus Aistė ir jos vyras Joelis mokė ir vedė šimtus studentų iš viso pasaulio sveikatingumo, alchemijos, sakralinių menų ir sąmonės mokslų keliu.

Rūta Katiliūtė yra lietuvių moterų benduomenės “Raudonoji palapinė” įkūrėja. Ji yra Aromaterapeutė, refleksologė, masažuotoja ir žolininkė. Su pozityviu požiūriu ir entuziazmu, Rūta veda įvairias paskaitas ir užsiėmimus, ir mėgsta skatinti ir šviesti žmones siekti sveiko gyvenimo būdo. Gyvendama atokiame vienkiemyje, ji dirba su augalais, semiasi patirties ir žinių iš gamtos, ir toliau tobulinasi įvairiose natūralaus gydymo sferose. Su meile savo darbui, Rūta pritaiko savo žinias, patirtį ir intuiciją suteikdama unikalius seansus.

Prašome ceremonijai atsinešti savo puodelius.

kvapualchemija.lt