Gydantis šokis

Gydantis šokis – tai penkiais ritmais paremta judesio meditacijos praktika, kurios metu mes naudosime šokį kaip įrankį, padėsiantį išreikšti ir išlaisvinti užslėptas emocijas, jausmus ar atsiminimus. Tai būdas nuraminti protà ir per judantį kūnã, nukeliauti į pasamonės erdves, kur pasamonė pati save keičia ir gydo. Praktika yra atvira visoms norinčioms galinčioms judėti.

Deimantė Prišmantaitė- jogos mokytoja, mama, šiuolaikinio šokio šokėja, nėštukių bei pogimdyvinio laikotarpio kursų organizatorė/vedėja.

“Labiausiai mane domina moters gerovė kasdienybėje. Gilinuosi į klausimus, kaip išlikti laimingai buities apsuptyje, kaip mėgautis tuo, ką “turime padaryti”. Jau 10 metų kaip praktikuoju ir mokau jogos. Po pirmo nėštumo mano jogos praktika tapo nukreipta į moteriškus poreikius, tokius kaip dubens atstatymas, dubens dugno stiprinimas, pasiruošimas gimdymui bei atsigavimas po jo. Taip pat padedu paleisti stresus bei įtampas per laisvą judesį bei kvėpavimą. Raginu moteris atrasti laiko sau, pritaikyti jogos pratimus bei judesį kasdieniuose darbuose bei išmokti tiesiog būti net ir tada, kada kažką darome.”

facebook.com/deimantep