Dubens dugno joga

Dubens dugnas – tai visos mūsų organų systemos atrama, tai šakninės čakros namai, tai vartai per kuriuos ateina gyvybė, tai kanalas, per kurį paleidžiame viską, kas mums nebereikalinga, tai hamakas, kuriuo supasi mūsų moteriškumas. Dubens dugno joga aktyvuoja šią erdvę, padeda sustiprinti visą atraminį aparatą (angl. core), atsistatyti po gimdymo, pakelti libido, atgaivinti moteriškumo magnetą, sugrąžina moterį į savo pačios įsčias ir į dabartinį momentą. Praktika vyksta per fizinius pratimus, judesį bei vizualizacijas/meditacijas.

Deimantė Prišmantaitė- jogos mokytoja, mama, šiuolaikinio šokio šokėja, nėštukių bei pogimdyvinio laikotarpio kursų organizatorė/vedėja.

“Labiausiai mane domina moters gerovė kasdienybėje. Gilinuosi į klausimus, kaip išlikti laimingai buities apsuptyje, kaip mėgautis tuo, ką “turime padaryti”. Jau 10 metų kaip praktikuoju ir mokau jogos. Po pirmo nėštumo mano jogos praktika tapo nukreipta į moteriškus poreikius, tokius kaip dubens atstatymas, dubens dugno stiprinimas, pasiruošimas gimdymui bei atsigavimas po jo. Taip pat padedu paleisti stresus bei įtampas per laisvą judesį bei kvėpavimą. Raginu moteris atrasti laiko sau, pritaikyti jogos pratimus bei judesį kasdieniuose darbuose bei išmokti tiesiog būti net ir tada, kada kažką darome.”