Detoksikacija Ir Cigun Praktikos bei Dao Tantra Moterims

„DAO tantra moterims“ seminaro metu susipažinsite su DAO se.ksualinių praktikų teorija, kartu atliksime mankštas dubeniui ir stuburui, medituosime, susipažinsite su nefrito kiaušinio čigongo praktika ir jų kombinacija su Kegelio pratimais. Įvaldžius šias dao meilės praktikas asmeniškai ir pradėjus taikyti poroje nustebsite rezultatais. Net jei neturite poros – gydomosios tao meilės praktikos naudingos visų pirma dėl mūsų moteriškos srities sveikatos, o malonumas tai jau pridėtinė vertė. Užsiėmimas skirtas tik moterims.

Tantra senovės Kinijoje egzistavo panašiu laikotarpiu kaip ir Indijoje – maždaug prieš 5000 metų, tik vadinama kiek kitaip. Iš DAO filosofijos tuo laikotarpiu išsivystė ne tik akupunktūrinių kanalų ir taškų sistema, bet ir daosių se.ksualinės praktikos, kurios visų pirma buvo skirtos dvasiniam tobulėjimui. Jos šiandien vadinamos se.ksualiniu kung fu arba gydomąja tao/dao meile. Daosių meilės praktikos orientuotos į gyvybinės energijos išsaugojimą, se.ksualinės energijos transformavimą į gyvybinę energiją keliant ją į aukštesniuosius energetinius centrus. Šio proceso metu moterims trumpėja ir lengvėja menstruacijos, o malonumas persikelia į gerokai aukštesnį lygmenį. Juk moteris apdovanota patirti trijų lygmenų or.gaz.mus, tereikia pasitelkus tam tikras se.ksualinio qigong praktikas pažadinti savo kūną.

„Detoksikacija ir qigong praktikos“ užsiėmimo metu sužinosite, kaip apsivalyti organizmą, kad ne tik kūnas būtų sveikas, bet ir mintys šviesios, kūrybingos, o gyvybinė energija galėtų laisvai judėti. Išjudinsime pilvo vidaus organus ir meridianus naudojant stuksenimo su bambukine šluota techniką – ši praktika ne tik detoksikuoja, bet ir stiprina kūną, ląstelės gauna signalą atsinaujinti, išjudinamas sąstingis ir išsisklaido visi miegai. Taip pat išgirsite, kaip teisingai badauti, kad organizme vyktų gydomieji procesai, o ne išsekimo, kokios priemonės palengvina detoksikaciją, nuo ko pradėti ir kaip susigrąžinti aukštesnį energijos lygmenį.

Edita Esenku Šimkutė – mokymų moterims “Gydomoji Tao Meilė” įkūrėja, pas kinų meistrą Manteką Čija (Mantak Chia) sertifikuota DAO praktikų instruktorė (9 metai asmeninės praktikos). Edita Esenku moko DAO energetinių meditacijų, daosių seksualinių praktikų (dao tantros), qigong, tao yin jogos. Seksologė (KSU, prof. Gediminas Navaitis), papildomosios ir alternatyviosios medicinos magistrantė (KU, reabilitacijos krypties sveikatos mokslų magistras), tūkstančius dalyvių sutraukusio iššūkio "30 dienų be liemenėlės" organizatorė ir gilią asmeninę patirtį sukaupusi DAO praktikė

gydomojitaomeile.com