Afrikietiškų būgnų užsiėmimas vaikams

Mano vardas Aurimas, esu ''Djembe vaikai'' studijos vadovas ir vaikų būgnų mokytojas. Studijoje ir edukacijose vaikus mokau groti tradicinius Vakarų Afrikos ritmus. Pats afrikietiškais būgnais groju jau ne vienerius metus, o ''Afrikos būgnai'' yra antra mano šeima :)

Festivalyje vesiu būgnų edukacijas vaikams, kurios vyks būgnų rate. Kiekvienas turėsime po djembę ir kiekvienas turėsime galimybę su ja susipažinti, pabandyti groti ir kurti muziką kartu. Papasakosiu apie instrumentus, apie jų istoriją, apie legendas ir muzikantus, kad nors mintyse nusikeltume į paslaptingąją Afriką. Viskas kas mus supa yra ritmas – širdies plakimas, kvėpavimas, miegas, saulės ir mėnulio pasikeitimai, metų laikai... viskas yra ritmas ir jis yra labai didelė mūsų gyvenimo dalis. Kuo daugiau ritmo yra mūsų gyvenime, tuo laimingesni mes esame.

Vaikus mokau ne tik groti djembe, bet ir bandau atrakinti jų pasitikėjimą savimi, kad kiekvienas atsipalaiduotų, atrastų savyje talentą groti ir išsivalytų nuo blogų minčių.

Kviečiu jungtis mokyklinio amžiaus vaikus ir kartu sukurti naują skambesį, atrasti meilę ritmui ir naują būdą gerai leistų laiką :) P.S. vietų skaičius ribotas :|)