Temaskalis

Temaskalis yra tradicinė pirtis, naudojama vietinių gyventojų Amerikoje nuo neatmenamų laikų. Tai yra mikrokosmosas, savyje talpinantis Visatos, makrokosmoso, principus. Dalyvaujame joje tam, kad apsivalytume ir atgimtumėme Motinos Žemės įsčiose. Šioje ceremonijoje yra atkuriamas žmogaus gyvenimo ciklas, nusilenkiant keturioms pasaulio kryptims – rytams, pietums, vakarams, šiaurei, – bei keturiems elementams – žemei, vandeniui, ugniai ir orui. Tėvo Ugnies raudonai įkaitinti akmenys yra įnešami į Motinos Žemės (temaskalio) įsčias, sujungiant moterišką ir vyrišką energijas. Vandenį pilant ant įkaitusių akmenų, jis virsta garais, kurie, pasklisdami temazkalio viduje, apvalo mūsų kūnus ir sielas. Meldžiamės dainuodami už savo bei visų mūsų ryšių gerovę. Aho Mitakuye Oyasin.

Anne-Laure Vincke yra Šventos Itzachilatlano Ugnies Šeimos tradicijos, kilusios Amerikoje, gyduolė. Ji turi palaiminimą atlikti Pusmėnulio altoriaus medicinos ceremonijas bei temaskalius. Anne-Laure taip pat yra Chanupos bei Mėnulio Pypkės saugotoja. Šiuo Keliu Amerikoje bei Europoje ji jau eina daugiau nei 13 metų. Pastaruosius 7 metus gyvendama Europoje, savo darbu ji siekė atgaivinti mūsų žemių, širdžių ir sielų archainę atmintį, Anne-Laure taip pat yra kvėpavimo (rebirthing'o), k0no (Tao ir giluminio masažo) ir energijos terapeutė.

MARIANOS GARSO KELIONĖ

Mariana Cortesão yra kilusi iš Portugalijos. Ji pradėjo dainuoti prieš išmokdama kalbėti. Savo gyvenimo kelyje naudoja dainavimą kaip pagrindinį metodą susijungti su Dieviškumu. Ji yra dainavusi skirtinguose šventuose ratuose: tipiuose, tradicinėse pirtyse, vizijos paieškose, malokose Amazoneje bei satsangų salėse Indijoje. Mariana kviečia: „Užmerk akis ir leiskis į kelionę po savo vidinę visatą, lydima/s garsų, dainų, ritmų ir vibracijų, sklindančių iš mano širdies į tavo.“