Gydomasis pilvo masažas ir energetinių taškų bei kanalų valymas

Chuno yaka (Dovilė) ir Soypino (Marin), keliolika metų užsiima dvasine praktika ir daugiau nei 5 metus – alternatyviu gydymu, kurio išmoko iš Šipibo vietinių gydytojų – šamanų. Daug laiko praleido su jais Amazonės džiunglėse Peru, kur perėmė jų gydymo metodus, bei žinias.

Susijung su savo centru! Jūsų pilvas yra geros savijautaus ir sveikatos centras. Daugelyje senųjų tradicijų, skrandis yra vertinamas kaip mūsų vidinė jėga, vadinamas „Hara“ arba „Manipura“ centru. Pilvas, taip pat žinomas kaip mūsų antrosios smegenys, kuriuose įrašyti visi mūsų gyvenimo įvykiai, emocijos, mintys ir jausmai. Trauminės patirtys, negatyvios emocijos ir mintys pasireiškia kaip streso, įtampos ir mazgų susidarymas mūsų pilvuose ir turi įtakos mūsų sveikatai net po daugelio metų ir gali sverti mus žemyn mintyse.

Šie masažai – tai specialus kūno ir dvasios valymas, veiksmingas metodas fizinei sveikatai ir dvasinei pusiausvyrai atstatyti, atliekamas pagal senovinę Šipibo šamanų techniką. Jo metu įsiklausoma į skausmą bei energetinius blokus jusų kūno viduje, kurie atsiranda dėl įvairių priežasčių (vaikystės traumos, negatyvios mintys, baimės, pyktis ir t.t.). Tai masažuojant tam reikiamus energetinius taškus, bei kitas skausmo susikaupimo vietas tos priežastys, fiziniam ir dvasiniam kūne, yra pašalinamos.