Maudynės gonge


Gongas yra pirmas ir paskutinis žmogaus išsaugotas instrumentas. Vienintelis dalykas, galintis išsklaidyti ir suvaldyti žmogaus mintis - tai Gongo garsas. Tai pirmasis Visatos garsas OM , kuris sukuria pačią Visatą. 

 

Gongo garso energija, sklindanti iš grojančio Gongo, praeina per visą mūsų nervinę sistemą, atveria, išlaisvina ir įkrauna visą protą, kūną ir sielą nauja energija. Jau nuo pirmųjų Gongo dūžių mes turime galimybę išsilaisvinti nuo savo nuolatinės stebėjimo ir mąstymo būsenos, kurią kontroliuoja protas. Neigiamos emocijos ir chaosas yra sustabdomi, pašalinamas neritmingumas ir ego pasipriešinimas, atstatomos pirminės kūno ir visų organų vibracijos, mūsų Visumos būvimas vėl išlyginamas ir atkuriamas rezonansas.

Gongo terapija – tai visiškas holistinis rezonansas. Gyvas Gongo garsas ištrina visus kitus aplink mus esančius garsus ir mes pasineriame į banguojančio garso vandenyną. Pasilieka tik „sluoksniais“ besidėliojantys tonai. Gongo garsas ir jo sukeltos vibracijos praeina per visą mūsų kūną. Garsas mumyse koncentruojasi ten, kur jo labiausiai reikia. Gongo vibracija savyje neša begalinę meilę...:)

Pasinėrę į garsą, Jūs turėsite galimybę pajusti holistinį Gongo garso pasaulį, kiekviena savo kūno ląstele, patirti jo regeneruojantį ir atpalaiduojantį poveikį, atrasti džiaugsmą, išlaisvinti savo kūrybiškumą, žengti asmenybės augimo ir dvasinio vystymosi keliu, sujungti į harmonigą visumą savo kūną, protą ir sielą.

www.menasbuti.lt

Go back