Žaliavalgystė

Žaliavalgystė – tai toks mitybos būdas, kuomet valgomas termiškai neapdorotas gyvas maistas. Sužinosite, kokie produktai šarmina , rūgština mūsų organizmus. Kodėl tai svarbu ir kaip tai susiję su mūsų organizmo mikroflora, savijauta, sveikata ir dvasinė pusiausvyra.

Gamtoje ir tyloje slypi visi mūsų atsakymai“,- pradeda Gintarė, tik išmokime susilieti, t.y būti jų dalimi ir išgirsti bei perskaityti siunčiamus žodžius ir garsus“. Tai mūsų vidinis BALSAS, tai yra pasirinkimo LAISVĖ.

Gyvas maistas, t.y tas, kuris iš gamtos visada natūralus, o kai jis toks, tada ir skanus bei sveikas. Gamtos gėrybės auga harmonijoje ir simbiozėje vieni su kitais, tik žmogus [gan dažnai šiuo metu] nepaisydamas paprastų jos dėsnių, išsibalansuoja ir tada vėl prašosi prieglobsčio joje, patarimo.

Anna Wigmore – gyvo maisto pradininkė, siūlė atsigręžti į Motiną Gamtą – tik tada, pasak jos, žmogus bus sveikas, nes sveikatą padeda išsaugoti neapdorotas maistas, judėjimas, mankšta ir geras poilsis. Anna Wigmore savo asmeniniu pavyzdžiu įrodė, kad pašlijusią sveikatą įmanoma atstatyti natūraliomis priemonėmis. Ji atgaivino ir įgyvendino Hipokrato šūkį, kad „maistas turi būti vaistas“, todėl ir savo sukurtą neapdoroto maisto, želmenų sulčių bei daigų dietą pavadino Hipokrato dieta, o sveikatos centrą – Hipokrato sveikatos institutu.

Žaliavalgystė yra tai, ką ir turėtume valgyti pagal gamtos dėsnius, net ir esant labai sunkiems susirgimams, žmonės pakeitę savo gyvenseną ir pradėję maitintis termiškai neapdorotu maistu greitai atgauna pusiausvyrą ir dvasinį ryšį su gamta.

Žaliavalgystė man, - tęsia Gintarė – raktas į trykštančią energiją ir puikią savijautą tiek fiziniame, tiek dvasiniame kūne“.

Susitikime šventėje pakalbėti apie Harmoningą sąmoningą mitybą – raktą į Energiją, Sveikatą, Pilnatvę, holistinį požiūrį į ją, atsakyti į klausimą: kodėl ir kaip želmenų sultys gali tapti natūraliu gamtos papildu?

ANN WIGMORE FONDAS

Menas maitintis natūraliai ir gyventi sveikai

www.sveikata.org

Tarptautinė Gyvo Maisto konferencija jau rugsėjo 28 d. Vilniuje!

El. paštas.: gintare@livingann.com

Mob.telefonas: + 370 615 275 22

Go back